Info / Contact

Welkom op onze website La Vie Fotografie!

Wij zullen ons even voorstellen:

Ik ( Fleur Bakker ), ben al vanaf jonge leeftijd geïnteresseerd in fotografie. Na altijd met een compactcamera gefotografeerd te hebben, kocht ik in 2009 mijn eerste spiegelreflexcamera om alle mooie dingen in het leven vast te leggen: de natuur en de mensen om me heen. Wat ik vooral heel gaaf vind is het vastleggen van mooie momenten en emoties, bijvoorbeeld bij een zwangerschap, geboorte, feest of bruiloft.

 

 

 

Ik ( Alexander Bakker ) ben met fotografie in aanraking gekomen nadat mijn vrouw (Fleur Bakker ) haar eerste spiegelreflexcamera had gekocht. Voor mij was het eerst een zoektocht welk type fotografie het beste bij me past. 
Ik ben begonnen met het fotograferen van vogels en andere dieren en heb me nu meer toegespitst op het fotograferen van landschappen en architectuur. Macro- en mensenfotografie op locatie zijn één van mijn andere interesses binnen het fotograferen.

 

 

Veel plezier met het bekijken van onze foto’s. Wij zouden het leuk vinden als u een reactie plaatst in ons gastenboek als u heeft genoten van onze foto’s.

Heeft u interesse in een van onze foto’s of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Please fill in all the fields correctly.
An error occurred. Message not sent.
Failed to verify that you are not a robot. Please check the checkbox below.
Uw bericht is verzonden.
Verzend bericht.